پیغام کوتاه

فقط کاربران عضو سايت ميتوانند پيغام کوتاه ارسال نمايند لطفا وارد سيستم شويد يا عضو شويد.

افراد 18 سال و پايين‌تر با استفاده از صابونهای ضدباکتری بيشتر در معرض ابتلا به آلرژي هستند

افراد جواني كه بيش از حد از صابون‌هاي آنتي باكتريال حاوي تريكلوسان استفاده مي‌كنند، ممكن است بيشتر از انواع آلرژي رنج ببرند و همچنين بزرگسالان نيز با قرار گرفتن در معرض سطوح بالاتر ماده شيميايي بيسفنول A با خطر تاثير منفي آن بر سيستم ايمني بدن مواجه خواهند شد.  



تريكلوسان يك تركيب شيميايي است كه بطور گسترده‌اي در صابون‌هاي آنتي باكتريال، خميردندان، خودكار، كيسه پوشك يا وسايل پزشكي مورد استفاده است. بيسفنول A در بسياري از پلاستيك‌ها و غيره براي مثال بعنوان محافظ در جداره كنسروهاي غذا بكار مي رود. هردوي اين مواد شيميايي جزء گروه سموم محيطي موسوم به تركيبات اخلالگر درون ريز (EDCs)هستند كه تصور مي‌شود با تقليد يا تحت تاثير قرار دادن هورمون‌ها بر سلامت انسان اثر منفي مي‌گذارند. محققان دانشگاه ميشيگان، طي تحقيقات خود دريافتند كه افراد بالاي 18 سال داراي سطوح بالاتر بيسفونل A، از سطوح بالاتر آنتي‌بادي سيتومگالوويروس (CMV) برخوردار بودند كه نشان مي‌دهد سيستم ايمني سلولي آنها درست عمل نمي‌كند. محققان همچنين دريافتند كه افراد 18 سال و پايين‌تر كه ميزان بيشتري تريكلوسان در بدنشان وجود داشت بيشتر در معرض ابتلا به آلرژي و تب يونجه بودند. اكنون اين نگراني وجود دارد كه اين تركيبات سمي بيش از آنچه تصور مي‌شد براي بدن انسان مضر است. يافته هاي جديد در مورد تريكلوسان در گروه سنين پايين از فرضيه بهداشت حمايت مي‌كند كه طبق آن زندگي در يك محيط كاملا تميز و بهداشتي ممكن است جلوي ورود ميكرواورگانيسم‌هايي را كه براي رشد سيستم ايمني مفيد است به بدن بگيرد. همچنين در تحقيقاتي ديگر توسط محققان دانشگاه فلوريدا مشخص شده كه تريكلوسان بر سلامت مغز جنين‌ها در رحم مادران تاثير منفي دارد. طبق اين تحقيقات، تريكلوسان بر جريان خون در رحم تاثير گذاشته كه باعث مي‌شود اكسيژن كافي به مغز جنين نرسد.



ارسال شده در مورخه : جمعه، 8 دي ماه، 1391 توسط arman  پرینت

مرتبط باموضوع :

 سم عقرب و مسکن ها  [ چهارشنبه، 12 خرداد ماه، 1389 ] 2036 مشاهده
 چه غذاهایی برای سرماخوردگی مفید هستند؟  [ دوشنبه، 4 بهمن ماه، 1389 ] 1910 مشاهده
 نماز صبح و کاهش سکته قلبی  [ پنجشنبه، 20 اسفند ماه، 1388 ] 1966 مشاهده
 تغذیه سالم از دیدگاه سازمان بهداشت جهانی (WHO)  [ دوشنبه، 4 بهمن ماه، 1389 ] 1715 مشاهده
 
نام شما: [ کاربر جدید ]

نام (ضروری): 
ایمیل (ضروری): 
نظر:
کد امنیتی
کد امنیتی

  [ بازگشت ]

بازدیدکنندگان غیر عضو حق ارسال نظر و پیشنهاد در مورد مطالب این سایت ندارند .
برای استفاده از سرویسهای مخصوص کاربران عضو فرم عضویت را تکمیل نمائید .
ورود
نام کاربری

رمز عبور

چنانچه تاکنون عضو این سایت نشده اید می توانید با تکمیل فرم مخصوص عضویت به جمع کاربران این سایت بپیوندید و از امكانات مخصوص كاربران استفاده نمائيد .
امتیاز دهی به مطلب
انتخاب ها

 فایل پی دی اف فایل پی دی اف

 گرفتن پرينت از اين مطلب گرفتن پرينت از اين مطلب

 ارسال به دوستان ارسال به دوستان

 گزارش این پست به مدیر سایت گزارش این پست به مدیر سایت

اشتراک گذاري مطلب