خوش آمدید
چهارشنبه، 5 ارديبهشت ماه، 1397
پیغام کوتاه

فقط کاربران عضو سايت ميتوانند پيغام کوتاه ارسال نمايند لطفا وارد سيستم شويد يا عضو شويد.

برخلاف باورعموم، ترشي چربي سوز نيست!

يك متخصص تغذيه با بيان اين که مصرف ترشي به هيچ وجه براي سرماخوردگي مضر نيست، گفت: استفاده بيش از حد از ترشي به دليل مواد اسيدي و سركه موجب آسيب به سيستم گوارشي و ايجاد التهاب معده و روده مي‌شود.  



دكتر علي اكبر سهيلي آزاد عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشكي تهران با اشاره به فرآورده‌هايي که به صورت شور و يا ترشي در کشور ما مصرف مي‌شوند و خانواده‌ها علاقه زيادي به آن دارند، اظهار داشت: اين روش يكي از راههاي نگهداري مواد غذايي است كه به خصوص براي نگهداري سبزيجات به كار گرفته مي‌شود. وي ادامه داد: در اين روش در اكثر مواقع با فراهم كردن يك محيط اسيدي يا با استفاده از سركه يا نمك از فعاليت ميكروبها در مواد غذايي و از خراب يا فاسد شدن اين مواد جلوگيري مي‌كنند. دكتر سهيلي با بيان اينکه استفاده از فرآورده‌هاي شور و ترشيجات به عنوان بخشي از رژيم غذايي توصيه نمي‌شود، افزود: اما به دليل اينکه فرآورده‌هاي شور اشتها آور است و برخي خواص غذايي مانند ويتامينها را در خود دارند از اين جهت به عنوان چاشني مورد استفاده قرار مي‌گيرد كه باعث طعم مزه و ميل بيشتر به غذا مي‌شود. اين متخصص تغذيه اظهار داشت: ترشيجات به دليل اين كه مدت زيادي در يك محيط اسيدي قرار مي‌گيرند بسياري از ويتامينها و مواد مغذي‌شان از بين رفته و خاصيت غذايي خود را از دست مي‌دهند. دكتر سهيلي تصريح كرد: اين تصور كه مصرف ترشي و سركه سبب كاهش چربي مي‌شود بسيار اشتباه است و اگر اين تصور درست بود و ترشيجات و سركه باعث از بين بردن چربي بدن مي‌شدند هم اكنون مشكلي به نام چاقي وجود نداشت. اين متخصص تغذيه با بيان اينكه سركه خود ماده‌اي ضد ويروس است، گفت: مصرف ترشيجات و سركه براي سرماخوردگي به هيچ وجه مضر نيست و حتي چيني‌ها از سركه به عنوان ضدويروس سارس و آنفلوانزا استفاده مي‌كنند. وي با تاكيد براينكه مصرف زياد ترشي و شور مي‌تواند براي دستگاه گوارش مشكل ايجاد كند، افزود: اينكه فرآورده‌هاي شوري و ترشي اشتهاآور است و براي سرماخوردگي مضر نيست به اين معني نيست كه هر چقدر بخواهيم مي‌توانيم از ترشي استفاده كنيم. اين متخصص تغذيه در پايان تاكيد كرد: مصرف شور و ترشي همانطور كه در دهان و مري ايجاد سوزش مي‌كند در معده و روده نيز همين تاثير را دارد و در صورت مصرف زياد و مداوم بسته به حساسيت دستگاه گوارش افراد موجب التهاب معده و روده مي‌شود.  



ارسال شده در مورخه : جمعه، 8 دي ماه، 1391 توسط arman  پرینت

مرتبط باموضوع :

 عمر خود را 10% افزایش دهید.  [ چهارشنبه، 30 تير ماه، 1389 ] 1345 مشاهده
 استفاده زیاد از اینترنت باعث افسردگی می سود  [ يكشنبه، 8 فروردين ماه، 1389 ] 1340 مشاهده
 10 سایت برتر آموزشی  [ چهارشنبه، 12 خرداد ماه، 1389 ] 1677 مشاهده
 اولین گام برای رهایی از خودارضایی بعد از ازدواج،  [ پنجشنبه، 22 ارديبهشت ماه، 1390 ] 1997 مشاهده
 
نام شما: [ کاربر جدید ]

نام (ضروری): 
ایمیل (ضروری): 
نظر:
کد امنیتی
کد امنیتی

  [ بازگشت ]

بازدیدکنندگان غیر عضو حق ارسال نظر و پیشنهاد در مورد مطالب این سایت ندارند .
برای استفاده از سرویسهای مخصوص کاربران عضو فرم عضویت را تکمیل نمائید .
ورود
نام کاربری

رمز عبور

چنانچه تاکنون عضو این سایت نشده اید می توانید با تکمیل فرم مخصوص عضویت به جمع کاربران این سایت بپیوندید و از امكانات مخصوص كاربران استفاده نمائيد .
امتیاز دهی به مطلب
انتخاب ها

 فایل پی دی اف فایل پی دی اف

 گرفتن پرينت از اين مطلب گرفتن پرينت از اين مطلب

 ارسال به دوستان ارسال به دوستان

 گزارش این پست به مدیر سایت گزارش این پست به مدیر سایت

اشتراک گذاري مطلب