تجهیزات آشپزخانه صنعتی

به خواندنش می ارزد.

تجهیزات آشپزخانه صنعتی

پستتوسط Mohammadhajilu » سه شنبه 25 مهر ماه , 1396 19:01:00

برای آنکه بدانیم

عضويت  / ورود
کدامند، ابتدا بهتر است تعریفی از آشپزخانه صنعتی داشته باشیم. بدیهی است که آشپزخانه صنعتی از آشپزخانه خانگی بزرگ تر باشد و در مقیاس گسترده تری اقدام به طبخ غذا کند. هر هتل، ارگان یا کارخانه ای نیاز به تهیه غذا برای کارمندان و کارکنان خود دارد. به آشپزخانه های هر یک از این محل ها که در حجم زیاد و با سرعت فراوان و با کمک ابزار و تجهیزات پیشرفته اقدام به طبخ غذا می کنند، آشپزخانه صنعتی گفته می شود.

تجهیزاتی که در آشپزخانه صنعتی استفاده می شود، ابزارهایی هستند که روند طبخ غذا را تسریع می کنند و بر حجم تولیدی آشپزخانه صنعتی می افزایند. این تجهیزات را باید به سه دسته تجهیزات آماده سازی، تجهیزات طبخ غذا و تجهیزات نگهداری تقسیم بندی کرد. برخی از تجهیزات آشپزخانه صنعتی عبارتند از میکسر، چرخ گوشت صنعتی، یخچال صنعتی، کباب پز، منقل کبابی، پوست کن، خلال کن، خرد کن، کالباس بر، همبرگر زن، اره صنعتی، استخوان بر و غذاساز و دستگاه های بسته بندی و خنک کننده مواد غذایی و ده ها وسیله بزرگ و کوچک دیگر که نیاز به مدیریت و فضاسازی مناسب برای جا دادن آنها در آشپزخانه های صنعتی دارد.
Mohammadhajilu
کاربر تازه وارد
کاربر تازه وارد
 
پست ها : 2
تاريخ عضويت: سه شنبه 7 شهريور ماه , 1396 19:44:27
تشکر کرده: 0 دفعه
تشکر شده: 0 دفعه
امتياز: 20

بازگشت به جالب و خواندنی

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان