تولید پنیر از میکروب‌های بدن!

تولید پنیر از میکروب‌های بدن!

پستتوسط arman » چهارشنبه 6 آذر ماه , 1392 16:56:00


دانشمندان با استفاده‌ از باکتری‌های پا، زیربغل و ناف شکم موفق به تولید نوعی پنیر شدند.
به گزارش ایسنا، کریستینا آگاپاکیس و یک متخصص رایحه به نام سیسل تولاس، میکروب‌هایی را در پروژه خود موسوم به «Selfmade» جمع‌آوری کردند.

این پروژه که اخیرا در یک نمایشگاه با عنوان «زیست مصنوعی» در دوبلین آغاز شده، مجموعه‌ای از برنامه‌های میکروبی است.

پنیر تولیدشده در این برنامه‌ها، بوهای افرادی را که به آن‌ها تعلق دارند، منعکس می‌کند.

مانند بدن انسان، هر پنیر دارای مجموعه منحصر‌به‌فردی از میکروب‌ها است که از لحاظ متابولیکی بوی منحصربه‌فردی را شکل می‌دهند.

حدود 11 پنیر از این دست در این نمایشگاه به چشم می‌خورد.

هر پنیری با استفاده از میکروب‌های جمع‌آوری‌شده از پوست هنرمندان، دانشمندان، نسب‌شناسان و سازندگان پنیر ساخته شده است.

نمونه‌های باکتری‌های به کار رفته در پنیرهای حاصل از زیربغل، پا، ناف، اشک‌ها و با استفاده از جاروهای پنبه‌ای استریل گرفته شده بودند.

آگاپاکیس در خصوص این نوع پنیر گفت: علیرغم تشابهات شیمیایی و زیستی، پاسخ‌های عاطفی و فرهنگی به این پنیر بد بو و پای بدبو بسیار متفاوت هستند.

وی اضافه کرد: با تولید مستقیم چنین پنیرهایی از میکروب‌های بدن، می‌خواهیم ارتباطات باکتریایی را برجسته کرده و به طور بالقوه‌ای نقش هر دوی بوها و میکروب‌ها را در زندگی‌مان بسط دهیم.

در این پروژه، یک فیلم کوتاه نیز خلق شد که فرآیند پنیرسازی را به همراه مصاحبه با افرادی که نمونه‌های باکتری را اهدا کرده بود، نشان می‌داد.

با این حال، طراحان مدعی‌اند این پنیر برای خوردن تولید نشده و با هدف الهام‌بخشیدن به دیالوگ‌های جدید در خصوص ارتباط انسان‌ها با بدن و باکتری‌هایشان ساخته شده است.
یا در حال برنامه ریزی برای آینده هستیم یا برای گذشته تأسف می خوریم ؛ همه این اتفاقات در زمان حال می افتد و زمان حال از دست می رود .
نماد کاربر
arman
مدیر سایت
مدیر سایت
 
پست ها : 1478
تاريخ عضويت: سه شنبه 10 اسفند ماه , 1388 00:00:00
محل سکونت: فارس-شیراز
تشکر کرده: 108 بار
تشکر شده: 75 بار
امتياز: 84012

بازگشت به خبر علمی

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان

cron